Vragen?

Misschien wil je ons iets vragen over Scouting of onze groep. Je kunt gebruik maken van ons contact formulier of onze facebook pagina. We zullen altijd proberen zo snel mogelijk te antwoorden maar het kan soms enkele dagen duren. Wil je ons gebouw huren? Kijk dan op de verhuur pagina voor meer informatie en contact met onze beheerder.

Welkom!

Welkom op de website van Scouting Munstergeleen. Scouting staat voor uitdaging! Lees hier meer.

Lid worden?

Wil jij ook lid worden van onze Scouting? Je mag vrijblijvend eens komen kijken. Klik op de link hieronder voor meer informatie!

Oud frituurvet?

Heeft u oud frituurvet over? Gooi het zeker niet weg in het riool of de afvalbak! Breng het in een afgesloten verpakking naar deze gele inzamelcontainer bij het Jeugdhuis van Scouting Munstergeleen. Hiermee steunt u zowel ons als het milieu! U kunt het brengen tijdens reguliere programmatijden of het meegeven aan scoutingleden bij u in de buurt.

Vastelaovend 2020

De vastelaovend is weer bienao dao! Tijd om het Jeugdhuis om te toveren tot swingpaleis voor jonge haverinnekes en haverbülkes.

Munstergelaense jongens en meisjes tot en met 15 jaar van 19.00 uur tot 22.00 uur swingen op de mooiste carnavalsliedjes (en uiteraard ook andere liedjes!).
De entree bedraagt € 1,-. Jassen kunnen gratis worden opgehangen in de garderobe.
Een bekertje frisdrank en ook snoep kun je tegen een aantrekkelijke prijs kopen.

Belangrijk: Alcoholhoudende dranken en roken staan wij niet toe. Gedurende de gehele avond wordt toezicht gehouden door staf- en bestuursleden van Scoutinggroep Munstergeleen.