Verhuur van het Jeugdhuis

Scouting Munstergeleen heeft de beschikking over een groot gebouw waarvan de zalen te huur zijn tegen schappelijke prijzen.

Let op: ons gebouw is niet beschikbaar voor bijeenkomsten van persoonlijke aard, zoals bruiloften en/of partijen.

Hieronder vindt u een beschrijving van onze accommodatie. Voor meer informatie of het reserveren van het gebouw, neem dan contact op met onze beheerder.

Beschrijving:

Entree en Hal:

Vanaf de entree kunt u naar alle ruimtes. In de hal is er voldoende plaats voor het ophangen van jassen. Via de entree bereikt U de berging waar waar tafels en stoelen staan opgesteld die u kunt gebruiken bij Uw verblijf in ons gebouw.

De Grote Zaal:

Deze zaal heeft een oppervlakte van meer dan 90m2. De zaal is uitgerust met een keuken en een bar. In het keukenblok zijn alle voorzieningen aanwezig zoals, kooktoestel, koffiezetapparaat, magnetron en koelkasten en voldoende borden, glazen en bestek voor gebruik. De zaal heeft een sfeervolle uitstraling wat hem voor alle doeleinden geschikt maakt.

Knutsellokaal en Explorer lokaal:

Het jeugdhuis heeft 2 kleinere lokalen. Deze lokalen zijn uiterst geschikt voor kinderspeelruimte/slaapruimte. Hier staan eveneens tafels met voldoende krukjes voor al uw activiteiten. (gebruik van een bijlokaal is inbegrepen, gebruik van 2 bijlokalen in overleg)

Toiletten en douches:

Ons gebouw is voorzien van moderne toiletten. Dames en heren zijn gescheiden. Waarbij de dames 2 toiletten, en de heren 1 toilet met 3 urinoirs (op kinderhoogte) ter beschikking hebben. Voor de mindervalide mensen zijn er voorzieningen getroffen. Zo is er een apart toilet en kunt u met hulpmiddelen zoals rolstoel overal terecht. Bij huur met logies kunt U tevens gebruik maken van onze 3 douches (en 1 douche voor mindervaliden).

Speelveld:

Achter het gebouw ligt een royale speelweide. Deze is voor veel doeleinden te gebruiken. U kunt hier, in combinatie met het gebouw, tenten plaatsen of voor activiteiten gebruiken. Achter het speelveld ligt een geheel bestrate kampvuurkuil. Het gebruik van de kampvuurkuil dient te worden overlegd met de beheerder. Na overleg kan men met eigen stookhout en op eigen risico gebruik hiervan maken.

Ligging:

Het Jeugdhuis is gelegen aan de Geldakkerstraat 2 in Munstergeleen. In de nabije omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals supermarkt, zwembad, speeltuin etc

Munstergeleen is gelegen in een stedelijke/landelijke omgeving. Het bos ligt op 15 min lopen van het gebouw en binnen 10 min bent u met de auto in een van de kernen van Sittard of Geleen.

Accomodatiegids Scouting Nederland

Jeugdhuis

Kampeerterrein

Klik hier boven voor meer informatie in de accomodatiegids van Scouting Nederland.