Staf- en kaderleden

Scouting Munstergeleen wordt draaiende gehouden door ruim 40 staf- en kaderleden die geheel vrijwillig wekelijks tijd en energie in de vereniging steken. Onze vrijwilligers hebben over het algemeen veel ervaring met het scoutingspel maar ook nieuwe geïnteresseerden zijn van harte welkom om het team te versterken. Kijk op de speltak pagina's voor de betreffende stafteams. Elk stafteam heeft een eigen teamleider die zorg draagt voor de terugkoppeling van en naar het groepsbestuur.

Bestuur

Ons bestuur zorgt voor de overkoepelende zaken en bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Bert Dekker - Voorzitter

Luck Brouns - Secretaris

Betty Hermens - Penningmeester

Sven Jacobi - Groepsbegeleider

Jos Walczak - Gebouwbeheerder

Annemieke Jacobi - Bestuurslid

Gebouwbeheer

Bartosz Walczak (beheerder@scoutingmunstergeleen.nl) is onze gebouwbeheerder en zorgt er voor dat het gebouw in goede staat verkeerd. Verder is hij de contactpersoon betreffende het verhuur van ons Jeugdhuis.

Ook staflid worden?

Wil je ook leiding geven aan Scouts van 5 t/m 18 jaar? Sta jij sterk in je schoenen? Neem contact op met onze groepsbegeleider voor meer informatie.

Voor alle (nieuwe) stafleden wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.