Tijger & Leeuwen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee!

Tijger & Leeuwen welpen

De Tijger- en Leeuwenwelpen zijn stoere jongens en meiden van 7 tot en met 11 jaar die op zaterdag programma draaien in het Jeugdhuis van scoutinggroep Munstergeleen. De jongste welpen zijn de Tijgerwelpen in de leeftijd van 7-9 jaar. De oudste welpen zijn de Leeuwenwelpen in de leeftijd van 9-11 jaar.


Het verhaal van de Welpen speelt zich af in de jungle van Junglebook. Samen met Shanti en Mowgli gaan ze de jungle in om zo samen spannende avonturen te beleven. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van onze enthousiaste vrijwilligers.
De opkomsten van de Tijger- en Leeuwenwelpen zijn op zaterdag ochtend van 10 t/m 12 uur in het Scoutinggebouw van de Geldakkerstraat 2 te Munstergeleen

Stafteam

Het stafteam bestaat uit Myrna, Roel, Mike, Sean, Lauren, Daisy, Cas & Myrthe.
Naast dit vaste stafteam kan het voorkomen dat andere stafleden het stafteam tijdens een specifiek programma komen versterken.

Voor ouders

De Tijger- en Leeuwenwelpen hebben een eigen facebookpagina waarin regelmatig foto’s en verhalen worden geplaatst over alle belevenissen. Onze facebookpagina is hier te bezoeken.

Voor alle vragen over de Tijger- en Leeuwenwelpen, het programma, de opkomsten en eventuele vragen over meekijken, kan er contact opnemen worden met de leiding via e-mailadres: welpen.junioren@gmail.com